ΑΦΟΙ ΠΑΣΠΑΛΑΚΗ

ΑΡΧΙΚΗ

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Tourism & Leisure Expertise Group

Ο όμιλος που μετατρέπει

δυνατές ιδέες σε επιχειρηματικές προτασεις

Μια επιχειρηματική ομάδα που ξεπερνά τα περπατημένα επιχειρηματικά μονοπάτια, έχοντας ως στόχο την εισαγωγή ιδεών και επιχειρηματικών μοντέλων στην τουριστική βιομηχανία

Οι αποφάσεις μας στηρίζονται στην συνεχή παρακολούθηση της αγοράς

Διαφορετικοί τομείς επιχειρήσεων με κοινή πρόκληση την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών σε πελάτες και συνεργάτες, είτε πρόκειται για ενοικίαση αυτοκινήτων και καταλυμάτων, ή την διανομή τροφίμων

Στο Επίκεντρό μας η Δικτύωση των Επαγγελματιών του Χώρου

Οι δραστηριότητές μας προσφέρουν σε υπάρχοντες αλλά και νέους επιχειρηματίες την διεύρυνση του αγοραστικού κοινού τους μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών μας

Η Εταιρεία

Όταν η ποιότητα

Οι Αφοι Πασπαλάκη είναι ένας επιχειρηματικός όμιλος που κατέχει διάφορες δραστηριότητες, όπως υπηρεσίες ενοικίασης αυτοκινήτων, βιομηχανία παραγωγής τροφίμων και πλατφόρμα διαχείρισης πολυτελών ακινήτων. Σε όλους αυτούς τους τομείς υπάρχει ένα κοινό χαρακτηριστικό, η ύπαρξη της καινοτομίας και της ποιότητας των υπηρεσιών. 

Οι ιδέες που προκύπτουν από την ομάδα διαχείρισης και τους υπεύθυνους λήψης αποφάσεων, σε συνδυασμό με το πλήρως καταρτισμένο προσωπικό, προσφέρουν τις πιο αξιόλογες υπηρεσίες σε πελάτες αλλά και συνεργάτες.

και η καινοτομία συναντώνται στην πράξη

Η καινοτομία είναι το κλειδί στην διαφοροποίησή μας. Το υψηλής εξειδίκευσης παραγωγικό προσωπικό μας, κάνει εφικτή την διασυνοριακή λειτουργία του ομίλου μας. Η διεθνής αγορά είναι το κύριο αντικείμενο ενασχόλησής μας, προσφέροντας πλούσια έσοδα στον όμιλο καθ’ αυτόν, στους συνεργάτες ενοικίασης αυτοκινήτων, σε ιδιοκτήτες βιλών, αλλά και στους επαγγελματίες του τομέα τροφίμων. 

Οι Αφοι Πασπαλάκη έχουν ως πρωταρχικό τους στόχο την συνέχεια της καινοτόμας τους πορείας, χτίζοντας όχι απλά μια ομάδα από συνεργάτες, αλλά οικοδομώντας μακροχρόνιας σχέσεις στους τομείς του τουρισμού και της αναψυχής.

pexels-fauxels-3184431

Οι Δραστηριότητές μας

Ο όμιλος των επιχειρήσεών μας καλύπτει ένα ευρύ φάσμα δραστηριοτήτων από την ενοικίαση αυτοκινήτων και κατοικιών, έως την παραγωγή των καλύτερων προϊόντων διατροφής.

Leaderstay

Ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης και ενοικίασης βιλών και πολυτελών κατοικιών

Surprice Car Rentals

Το διεθνές δίκτυο ενοικιάσεων αυτοκινήτων που διευρύνεται συνεχώς σε παγκόσμια κλίμακα

ExperTaste

Παραγωγή και διανομή παραδοσιακών προϊόντων. Ποιότητα και παράδοση συναντώνται στην ExperTaste

Capitalism

Το Cabitalism είναι το πρώτο compare site για μεταφορές. Συγκρίνουμε τοπικές εταιρείες με βάση την τιμή και την ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν.

Carantee

Υψηλού επιπέδου παροχή υπηρεσιών στο χώρο του μεταχειρισμένου αυτοκινήτου προς ώφελος του καταναλωτή

Thriamvos

Αξιοποίηση κτηρίων, κατασκευή και ανακατασκευή τουριστικών κατοικιών.

Dolce Day

Ένας μοναδικός, γευστικός συνδυασμός αρτοζαχαροπλαστείων. Η πρώτη αλυσίδα αρτοζαχαροπλαστείων στην Κρήτη με έμφαση στα ποιοτικά γλυκά και αρτοσκευάσματα.

Ελάτε μαζί μας και γίνετε μέλος της ομάδας μας

Εάν είστε εξίσου παθιασμένοι με εμάς, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ζήστε πώς είναι να είσαι μέλος της ομάδας μας.

Με την τεχνογνωσία μας θα σας βοηθήσουμε να συνεχίσετε να χτίζετε νέες δεξιότητες ενώ παράλληλα αναπτύσσετε και καλλιεργείτε τις ήδη υπάρχουσες

Επικοινωνήστε μαζί μας  Καλέστε μας, γράψτε μας ή χτυπήστε την πόρτα μας

  Θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε και να μάθουμε τα πάντα για την επιχείρησή σας

  Λάβετε περισσότερες πληροφορίες για τις δραστηριότητές μας. Δηλώστε το ενδιαφέρον σας για συνεργασία. Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό!

  Καλέστε μας

  +30 2810 330025

  Είμαστε στον χάρτη

  ΒΙ.ΠΕ, Οδός Ι, Τετράγωνο 4 Ηράκλειο Κρήτης, Ελλάδα 71601

  Στείλτε μας Μήνυμα

  info@paspalakisbros.com